Intuitive Quartet

intuitive quartet

Upoznajte nas kroz muziku, (kroz najsavršeniji oblik komunikacije), i učinite da Vama bitan događaj postane svima nezaboravan.

Na našem repetoaru možete čuti zvuke klasike, džeza, evergrina, tanga, pop, rok, filmske i domaće muzike.

Prilike koje Vam naše prisustvo može uveličati su korporativne i privatne proslave, jubileji, otvaranja firmi, fabrika, molova i restorana, promocije, venčanja, ili bilo koji drugi oblici svetkovina u kojima nas Vi vidite.

NE PREPUŠTAJTE SE STANDARDIMA, OTKRIJTE NEŠTO NOVO!

Intuitive quartet

“INTUITIVE QUARTET” je nestandardan, specifičan akustični muzički sastav. Njemu su se posvetile četiri vrsne i afirmisane umetnice, svaka na svom instrumentu – FLAUTI, VIOLINI, VIOLI i FAGOTU.

Ostvarene na polju klasične muzike u okviru klasičnih kamernih ansambala, vodećih orkestara u regionu ili kao solistkinje, sa značajnim iskustvom u izvođenju popularne muzike, odlučile smo da svoje znanje ugradimo u jedinstvenu priču – kvartet neobičnog zvuka koji u svakom segmentu spaja suprotnosti.

Izrazita specifičnost boje zvuka nastala je kao posledica raznolikog instrumentarijuma. Sinergija dva drvena duvačka i dva gudačka instrumenta za nas predstavlja neiscrpan izvor inspiracije.

Na taj način pomeramo, kako sopstvene tako i kolektivne granice…

DOBILE SMO KVARTET KOJI SPAJA ELEGANTNO I DIVLJE, KLASIKU I EGZOTIKU, PROŠLOST I SADAŠNJOST.

Intuitive Quartet